• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Toegangspoort model Limburg

Sierpoort model Limburg is een toegangspoort waar een klassiek ontwerp samengaat met een stijlvolle uitstraling. De toegangspoort model Limburg kenmerkt zich door de ornamenten tussen de twee gewalste bovenliggers. Deze ornamenten in combinatie met de smeedijzeren sierpunten geven de poort een eigen karakter. Door de vele verschillende sierornamenten is het model helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Bent u benieuwd naar het model Limburg of wilt u meer informatie over dit model hekwerk? Vraag dan een geheel vrijblijvende een offerte aan! Benieuwd naar onze poorten en wilt u ze in het echt bekijken? U bent van harte welke voor een wandeling door onze showtuin.

Wat maakt de poort model Limburg uniek?

De toegangspoort model Limburg is een klassieke poort waarin alle sierornamenten verwerkt zijn. Door de grote verscheidenheid aan smeedijzeren ornamenten is het model Limburg naar wens aan te passen. Deze poort is door zijn elegante uitstraling een zeer geliefd model.

Hoe wordt de poort model Limburg gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Limburg behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe de poort model Limburg opgebouwd?

De sierpoort is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, twee bovenliggers en één onderligger van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl. Tussen de twee bovenliggers wordt een ring of krul gelast.