• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Toegangspoort model Londen

Met meer dan 30 jaar ervaring durven wij hardop te zeggen dat moderne toegangspoorten één van onze specialiteiten zijn. Neem het model Londen, deze eigentijdse poort onderscheidt zicht door zijn strakke lijnen en moderne uiterlijk. Een inrijpoort is bij ons altijd maatwerk en dat maatwerk is een top-product van Nederlandse bodem. In de productiehal waar al ons maatwerk in eigen beheer wordt gemaakt, werken specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van toegangspoorten.

Wat maakt de poort Londen uniek?

De inrijpoort model Londen is een van onze moderne toegangspoorten. Door de strakke horizontale lijnen breekt het model Londen met de standaard verticale spijlen. De poort kenmerkt zich door de verzwaarde onder-balk die de poort een krachtig uiterlijk geeft.

Hoe wordt de poort model Londen gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Londen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Londen opgebouwd?

Toegangspoort model Londen. De poort is uitgevoerd met een frame van koker 50×50 mm en een onder-balk van 80×50 mm. De horizontale spijlen zijn 60×20 mm. Deze spijlen worden tegen de linker en rechter kop-stijlen aangelast.