• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Madrid

Sierpoort model Madrid is een sierpoort met een rustige en neutrale uitstraling. De sierpoort kenmerkt zich door de twee gewalste bovenligger met daardoorheen de spijlen met een diameter van 16 mm. De ruimte tussen de bovenliggers worden niet opgevuld zoals bij de sierpoort model New-York. Hierdoor krijg de sierpoort een rustige uitstraling en dat past bij vrijwel ieder type huis en tuin.

Wat maakt de poort model Madrid uniek?

De sierpoort model Madrid is een poort met een neutrale uitstraling waardoor de poort in vrijwel iedere omgeving past. Het kenmerk van het model Madrid zijn de twee gewalste bovenliggers.

Hoe wordt de poort model Madrid gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Madrid behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Madrid opgebouwd?

De sierpoort model Madrid is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onder-igger van koker 40×40 mm, twee bovenliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model steken de spijlen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Op de spijlen wordt een smeedijzeren sierpunt gelast.