• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Toegangspoort model Oslo

Dit prachtige concept geeft u de lange levensduur van onze stalen constructies met de charme en privacy van hout. Het frame van de poort bestaat uit een stalen constructie vervaardigd uit kokerprofiel. Het voordeel van hekwerk van een stalen constructie ten opzichte van een houten is de levensduur. Ook de palen van de poort zijn gemaakt van dikwandig staal die zorgen voor een lange levensduur zonder de werking van hout.

Het stalen frame wordt gevuld met houten planken wat zorgt voor de fraaie en natuurlijke uitstraling van hout. Bij De Wit Hekwerk hebben we gekozen voor 3 verschillende mogelijkheden:

1. Onder hoge druk geïmpregneerde vurenhouten planken
2. Douglas hout
3. Ayous hout.

Al deze houtsoorten zijn een goede houtsoorten om als vulling te gebruiken, ze hebben het juiste karakter en de juiste uitstraling.

Een van de unieke voordelen van onze ‘houten poort’ is de wijze van bevestiging van het hout. Deze houten planken wordt gemonteerd in een U-profiel om bouten en moeren zoveel mogelijk uit het zicht te houden en het hout voor zich te laten spreken.

Wat maakt de poort model Oslo uniek?

Het poortmodel Oslo is een unieke combinatie van staal en hout. Het stalen frame met de stalen palen zorgen er voor dat de poort het duurzame karakter heeft van staal. Het hout zorgt voor een natuurlijke afwerking die veel privacy geeft.

Hoe wordt de poort model Oslo gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Oslo behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Oslo opgebouwd?

Dit model is uitgevoerd met een volledig frame van koker. Op de bovenligger en onderligger wordt een u-profiel gelast, waarin de houten planken worden gemonteerd. De houten planken worden vastgezet door middel van schroeven. Bij poorten vanaf een bepaalde hoogte wordt er een extra stalen midden-ligger ingelast waar de planken tegen aan geschroefd worden.

Sierpoort Oslo met Ayous hout

Thermowood Ayous is een thermisch verduurzaamde houtsoort met een geheel eigen uitstraling. De moderne profielen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De voordelen van thermo Ayous:

  • Ayous thermowood heeft een isolerende werking

  • Het hout zal nauwelijks krimpen of uitzetten; de vormstabiliteit is groot

  • Het hout wordt op een ecologisch verantwoorde manier behandeld, zonder toevoeging van chemicaliën

  • Thermo Ayous behoort tot duurzaamheidsklasse 1-2 (zelfde levensduur als hardhout)

  • Geen risico op scheuren of verrotting