• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort Riga

Sierpoort model Riga is een inrijpoort met een tijdloze uitstraling. Door de combinatie van rechte spijlen met een gladde schopplaat heeft het model Riga een strakke eigentijdse uitstraling. De toegangspoort wordt volledig op maat gemaakt zodat het ontwerp in iedere omgeving toegepast kan worden.

Wat maakt de poort model Riga uniek?

De toegangspoort model Riga heeft een geheel eigen uitstraling door de combinatie van een gladde schopplaat en verticale spijlen. De poort past in vrijwel iedere omgeving en kan mooi gecombineerd worden met een haag of hekwerk model Orion. 

Hoe wordt de poort model Riga gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Riga verduurzaamd?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe de poort model Riga opgebouwd?

De sierpoort model Riga is uitgevoerd met een volledig stalen frame van koker 50×50 mm en spijlen met een diameter van 25 mm of met spijlen vierkant 25×25 mm. De spijlen steken zowel aan de bovenkant als aan de onderkant door de liggers heen. Onderin de poort wordt een aluminium gecoate schopplaat geschroefd.