• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Rome

Sierpoort model Rome is een mooi voorbeeld van de moderne technieken die gebruikt worden voor het ontwikkelen van nieuwe en unieke poort modellen. De plaats van de spijlen die door de bovenligger worden door een lasersnijder exact uitgesneden waardoor de bovenliggers als ”dak” worden afgewerkt. De poort model Rome heeft een moderne uitstraling die perfect past in een eigentijdse omgeving.

Wat maakt de poort model Rome uniek?

De toegangspoort model Rome heeft een unieke uitstraling. Bij het ontwerpen van de poort is er voor gekozen om het voor-aangezicht van de stijlen en spijlen gelijk te houden. Hierdoor heeft het model een rustige uitstraling met een unieke vormgeving. Het kenmerk van het model Rome zijn de rechthoekige spijlen die door de bovenligger heen gaan.

Hoe wordt de poort model Rome gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Rome behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Rome opgebouwd?

De sierpoort model Rome wordt uitgevoerd met een frame van 60×40 mm. Door de boven en onder-ligger heen komen spijlen van koker 60×20 mm, die aan de bovenzijde als ”dak” model worden afgewerkt.