• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model San Marino

Sierpoort model San Marino is een zeer geliefd model. Het unieke ontwerp heeft een uitstraling die bij zowel een moderne als een klassieke woning past. De poort heeft een gewalste bovenligger van maar liefst 80 mm hoog. Door deze hoge, gewalste ligger krijgt de poort San-Marino zijn bijzondere uitstraling.

Wat maakt de poort model San-Marino uniek?

Deze stijlvolle toegangspoort heeft een kenmerkende gewalste bovenligger van maar liefst 80 mm hoog. Door deze unieke eigenschap onderscheid de toegangspoort model San-Marino zich van de andere poort modellen.

Hoe wordt de poort model San-Marino gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model San-Marino behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model San-Marino opgebouwd?

Het poort model San Marino is uitgevoerd met een volledig frame van koker 80×50 mm en spijlen van koker 50×25 mm. De spijlen worden zowel tegen de bovenligger als tegen de onderligger gelast.