• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort model Sofia

Sierpoort model Sofia kenmerkt zich door de combinatie van materialen die zorgen voor privacy zonder dat de poort te massief aanvoelt. De toegangspoort heeft een moderne uitstraling waardoor deze perfect pas in een hedendaagse omgeving. De toegangspoort heeft hetzelfde materiaal gebruik als de sierpoort model Gendt maar door de extra ruimte tussen te spijlen heeft de poort een geheel ander karakter.

Toegangspoort model Sofia is uitgevoerd met met een frame van koker 80×50 mm en verticale spijlen van koker 80×20 mm. De spijlen hebben een tussenruimte van ± 20 mm. De spijlen worden tegen de boven en onderligger gelast. Wanneer u kiest voor een handmatige poort wordt de poort voorzien van hoogwaardig rvs hang en sluitwerk. Wanneer u kiest voor een elektrische aandrijving vervalt het slot.

Wat maakt de poort model Sofia uniek?

De inrijpoort model Sofia kenmerkt zich door zijn strakke uitstraling. De poort heeft zeer mooie dichtheid waardoor het lastig is om tussen de spijlen door te kijken. Ondanks dat de poort een hoge dichtheid heeft zorgt de kleine tussenruimte tussen de spijlen er voor dat de poort niet te massief aanvoelt. 

Hoe wordt de poort model Sofia gemonteerd?

De poort model Sofia wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren of XL-palen te monteren.

Hoe wordt de poort model Sofia behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.