• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Sierpoort Utrecht

Sierpoort model Utrecht is een poort met een tijdloze uitstraling die perfect past bij zowel een klassieke als een tijdloze woning. Deze poort kenmerkt zich door zijn dubbele rij spijlen onderin de poort en de twee gewalste bovenliggers. Bent u benieuwd hoe de toegangspoort model Utrecht er in het echt uitziet? Bezoek dan eens onze showtuin waar deze fraaie toegangspoort te zien is.

Wat maakt de poort model Utrecht uniek?

De toegangspoort model Utrecht heeft veel gemeen met de modellen Limburg en Mexico. De unieke eigenschap is van het poort model Utrecht is het weglaten van het ornament tussen de twee bovenliggers waardoor de fraaie buiging nog meer aandacht trekt.

Hoe wordt de poort model Utrecht gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Utrecht behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Utrecht opgebouwd?

Dit model is uitgevoerd met een kopstijl, achterstijl en onderligger van koker 40×40 mm, één middenligger en twee bovenliggers van koker 40×20 mm en spijlen met een diameter van 16 mm. Bij dit model wordt een lage spijl afgewisseld met een hoge spijl, met op de spijlen een smeedijzeren sierpunt gelast.