• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Houten poort model Valletta

Met een stalen frame bekleed met hout geniet u van de robuuste en natuurlijke uitstraling van het hout en de duurzaamheid van de stalen constructie, de perfecte combinatie! Het model Valletta is uitgevoerd met een stalen palen met daartussen een stalen frame dat wordt verzink en gecoat.

Tegen het stalen frame worden Ayous houten planken gemonteerd. Het unieke aan het ontwerp Valletta is dat de poort vanaf de buitenzijde volledig van hout lijkt, de dragende stalen constructie is alleen vanaf de binnenzijde te zien. Het model Valletta kan uitgevoerd worden als handmatige dubbele poort, looppoort of als elektrische poort.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Doordat het hout thermisch gemodificeerd is heeft het een duurzaamheidsklasse 1/2 en gaat het 20-25 jaar mee, vergelijkbaar met hardhout.
Deze behandeling wordt op een ecologisch verantwoorde manier uitgevoerd zonder toevoeging van chemicaliën en of bijtende zuren en is dus niet schadelijk voor het milieu.

Wat maakt de poort model Valletta uniek?

Het unieke aspect van de poort model Valletta is de houtsoort en de manier waarop de planken zijn gemonteerd. Doordat de planken tegen het stalen frame aan worden gemonteerd lijkt de poort volledig van hout. De combinatie van de hout vulling met de stalen palen zorgt voor een prachtige uitstraling.

Hoe wordt de poort model Valletta behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Valletta opgebouwd?

Het model Valletta is uitgevoerd met een volledig frame van koker. Tegen het stalen frame worden Ayous houten planken gemonteerd met een naadloze afwerking. Door het mes- en groef systeem is er geen doorkijk mogelijk tussen de planken. De poort wordt gemonteerd tussen 2 stalen poortpalen die in de grond worden voorzien van een fundatie.