• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Toegangspoort model Wenen

Onze unieke poortontwerpen blijven zich onderscheiden. Zo ook het model Wenen. Dit hedendaagse ontwerp kenmerkt zich door de strakke plaat onderin de poort. Dit in combinatie met de horizontale kokers bovenin de poort, zorgt voor een strak en modern uiterlijk. De toegangspoort model Wenen heeft qua ontwerp weg van de toegangspoort model Luxemburg. Toch onderscheid de poort zich qua uitstraling. Door de unieke combinatie van materialen heeft de toegangspoort model Wenen een geheel eigen karakter. Door deze combinatie van materialen geeft de poort privacy zonder gesloten aan te voelen.

Wat maakt de poort Wenen uniek?

De inrijpoort model Wenen onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van materialen. De strakke plaat in combinatie met de horizontale spijlen geven een mooi contrast in de poort. Daarnaast geeft de poort veel privacy waardoor de poort perfect gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een haag.

Hoe wordt de poort model Wenen gemonteerd?

De toegangspoort model Wenen wordt gemonteerd tussen stalen, dikwandige palen voor een stevig geheel. Het is ook mogelijk om de poort te plaatsen in combinatie met XL-palen of tussen bestaande poeren.

Hoe wordt de poort model Wenen behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een gekozen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder voor het poedercoaten van onze hekwerken met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe is de poort model Wenen opgebouwd?

De toegangspoort model Wenen is uitgevoerd met een stalen frame met een 50x50mm koker. Tussen de onder en midden-ligger zit een gladde plaat die in het frame wordt geplaatst. Tussen de midden en de boven-ligger, zitten  horizontale spijlen van koker 40x20mm. De poort wordt geplaatst tussen stalen palen en kan op aanvraag tussen bestaande poeren gemonteerd worden.