• Stap 1 Uitvoering
  • Stap 2 Afmeting
  • Stap 3 Opties
  • Stap 4 Gegevens
  • Stap 5 Aanvraag versturen

1. Uitvoering

Poer of paal?

Kies een kleur

Voer een RAL-kleur in:

Field description

De kleurcombinatie wordt in een vervolgoverleg bepaald.

Toegangspoort model Luxemburg

De moderne poort model Luxemburg geeft uw entree een extra luxe uitstraling. De poort is vervaardigd uit een robuust frame van koker 80×50 mm. Het onderste deel van de poort wordt gevuld met koker 100×20 mm. Dit creëert een unieke uitstraling. De bovenste helft van de poort wordt gevuld met kruizen gemaakt uit koker 30×30 mm. Door de combinatie van deze materialen is het model Luxemburg al snel een zeer geliefde toegangspoort geworden. Ook deze poort wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats en is een uniek stukje maatwerk.

Wat maakt de poort model Luxemburg uniek?

De stijlvolle poort model Luxemburg onderscheidt zicht door het fraaie materiaalgebruik. De combinatie van de vlakke, brede spijlen en het robuuste frame geven de poort een unieke uitstraling. De kruizen in het bovenste deel van de poort maken het plaatje compleet.

Hoe wordt de poort model Luxemburg gemonteerd?

De poort wordt gemonteerd tussen robuuste, dikwandige palen. De palen worden ter plaatse in een betonfundatie gestort. Het is ook mogelijk om de poort tussen poeren te monteren.

Hoe wordt de poort model Luxemburg behandeld?

Al het staalwerk wordt volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en daarna gepoedercoat in een te bepalen RAL-kleur. De zinklegering is van hoogwaardige kwaliteit en wordt verwarmd in het zink-bad tot 450 graden, zodat wij een roestvrij hekwerk kunnen garanderen. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardig poeder, voor het poedercoaten van onze hekwerken, met als resultaat dat de goede uitstraling van het hekwerk behouden blijft.

Hoe wordt de poort model Luxemburg opgebouwd?

De poort is uitgevoerd met een volledig frame van 80×50 mm. In het onderste deel van de poort worden spijlen van 100×20 mm gelast. In het bovenste deel van de poort worden kruizen gelast van koker.