Keuzehulp

De Wit Hekwerken keuzehulp

Het juiste hekwerk is geen eenvoudige zoektocht. Het ogenschijnlijke eenvoudige product heeft vele mogelijkheden en vele opties. Wij helpen u graag op weg in de zoektocht tot de perfecte hekwerk oplossing. Liever persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze specialist of kom langs!

Sierhekwerk

Bent u op zoek naar een hekwerk ter afscheiding en verfraaiing van uw tuin? Dan is sierhekwerk de juiste toepassing. Sierhekwerk is in vele verschillende ontwerpen verkrijgbaar en is op deze manier overal toepasbaar. Of u nu een modern of een klassiek hekwerk zoekt. Bij De Wit Hekwerken maken wij alle sierhekwerken op maat en naar uw wens.

Sierhekwerk assortiment

Inrijpoort

Een inrijpoort, ofwel een sierpoort is net als sierhekwerk verkrijgbaar in vele verschillende ontwerpen en maten. Maar een inrijpoort is tegenwoordig meer dan alleen een praktische afsluiting van uw oprit. Een toegangspoort kan worden voorzien van XL-palen, lampen, een brievenbusapp-intercom of een elektrische aandrijving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment online of kom langs!

Inrijpoort overzicht

Looppoort

Een looppoort kan worden toegepast als afsluiting naast de woning of als toegang tot de voorzijde van uw tuin of uw perceel. Een looppoort is maatwerk en is verkrijgbaar in vele verschillende stijlen, hoogtes en breedtes. Een looppoort wordt altijd voorzien van RVS hang en sluitwerk, maar kan ook worden voorzien van een magneetsluiting, deurdranger, of een elektroslot.

Looppoorten overzicht

Tuinpoort

Een tuinpoort is een duurzame en voordelige oplossing. Een tuinpoort wordt vaak ik combinatie met dubbelstaafmat hekwerk of met gaashekwerk geplaatst. De poort bestaat uit een frame van koker 40x40mm met daarin een dubbelstaafmat gelast. Het hekwerk wordt volbad verzinkt en gepoedercoat. De tuinpoort is voorzien van hoogwaardige hang en sluitwerk.

Tuinpoort

Schuifpoort

Een schuifpoort kan zowel vrijdragend, als op een rails worden toegepast. De schuifpoort heeft als kenmerk dat de poort in open stand geen ruimte inneemt aan de binnenzijde van het terrein. Daardoor kan een schuifpoort perfect worden toegepast bij korte opritten. Een nadeel van een schuifpoort is de hogere prijs ten opzichte van de dubbele draaipoort.

Schuifpoort

Plantsoenhoekwerk

Plantsoenhekwerk is een eenvoudige afscheiding van uw terrein. Het hekwerk bestaat uit een paal rond 60mm met daarboven een buis van rond 42mm. Het hekwerk heeft een hoogte van 30 cm tot 45 cm. Het plantsoenhekwerk wordt veel toegepast door gemeentes, voetbalclubs en waterschappen.