E

Een sierhekwerk om uw tuin of voortuin laten plaatsen? Bij De Wit Hekwerken bent u dan aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan verschillende ontwerpen.

Daarnaast zijn deze vaak ook nog naar eigen smaak aan te passen. Onze ontwerpers hebben met oog voor detail vormgeving toegepast op zowel de moderne als klassieke sierhekwerken voor een tuin. Meer weten? Lees dan verder!

Gratis maatwerk voor uw sierhekwerk voor de tuin

Al het sierhekwerk voor tuinen wordt ontworpen door onze ervaren ontwerpers. Wanneer het ontwerp klaar is, wordt het hekwerk op maat gemaakt in onze eigen werkplaats in Dodewaard voor u. Wij leveren altijd maatwerk en zorgen ervoor dat uw nieuwe hekwerk perfect voor uw hekwerk. Dit grote voordeel kost u helemaal niets, de prijs verandert niet. Dat is wat wij noemen: gratis maatwerk. Alle hekken worden in eigen beheer vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en zonder enig probleem uw wensen voor uw perfecte sierhekwerk voor uw tuin of voortuin doorvoeren. 

Duurzaam sierhekwerk rond de tuin

Een sierhekwerk rond uw tuin van De Wit Hekwerk is misschien op de korte termijn niet de allergoedkoopste, maar wel heel duurzaam. Dit zorgt ervoor dat u uw leven lang plezier kunt hebben van onze hekwerken. Wij kunnen zulke duurzame hekwerken aanbieden omdat wij niet besparen op materialen of verzink en poedercoating. Enkel hoogwaardige materialen worden in onze eigen werkplaats gebruikt. Door hier al meer dan 30 jaar aan vast te houden zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste sierhekwerk producenten van Nederland. Uiteindelijk bent u dus goedkoper uit bij ons voor uw sierhekwerk voor uw tuin.

Sierhekwerk om tuin is maatwerk

Een sierhekwerk voor om uw tuin of voortuin is bij De Wit Hekwerken altijd op maat gemaakt. Een nieuw hekwerk bestelt u ook niet zomaar. Hier gaat een periode van nadenken en verschillende ideeën aan vooraf. Onze medewerkers en ontwerpers helpen u graag de ideeën om te zetten naar een concreet plan. Doordat wij altijd maatwerk leveren kunnen wij aan ieders behoefte voldoen. Het door u gewenste hekwerk wordt speciaal voor u ontwikkeld. Heeft u vragen of advies nodig? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies en helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als u een hoog sierhekwerk om uw tuin wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u voor een hoog hekwerk gaat, passen wij uiteraard ook de materiaaldikte en de dikte van de palen en kokers hierop aan. Dit zorgt ervoor dat wij onze hoge standaarden voor kwaliteit kunnen garanderen. U kunt ieder ornament, krul of sierpunt bepalen. Dankzij deze keuzes kunt u uw sierhekwerk voor uw tuin of voortuin helemaal naar eigen smaak ontwerpen.

Door te kiezen voor een sierhekwerk voor uw tuin van De Wit Hekwerken profiteert u van vele voordelen. Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

    Contact opnemen