Coronamaatregelen

Brievenbus in poortpalen

Brievenbus in poortpalen

Geïntegreerde brievenbus in de poortpalen

Bij veel huizen is de toegangspoort het eerste wat u ziet als je aankomt en het laatste wat u ziet wanneer u van huis gaat. Een poort zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar ook voor een veilige gevoel. Dat betekent ook dat er een voorziening moet worden bereid voor de binnenkomende post. Wij hebben daarvoor een bijzonder fraaie oplossing voor ontwikkeld. De poort palen vanaf 300×300 mm  kunnen worden voorzien van een geïntegreerde brievenbus.

Een sterk staaltje maatwerk

De XL-paal wordt op maat gemaakt. Tijdens de productie wordt de brievenbusklep en de brievenbusdeur door een lasermachine in de poortpaal gelaserd. De opening aan de binnenzijde van de poort wordt voorzien van een slim kozijn. Door dit innovatieve kozijn zal uw post te allen tijde droog blijven. De opening wordt afgesloten door een stalen deur met een onzichtbaar scharniersysteem zodat het een naadloos geheel wordt.

$image['alt']

Post laden aan de buitenzijde van de poortpaal

De brievenbus wordt aan de voorzijde voorzien van een hoogwaardige RVS brievenbusklep ten behoeve van het laden van de post.

$image['alt']

Post lossen aan de binnenzijde van de poortpaal

Aan de binnenzijde van de poortpaal integreren wij een stalen deur zodat u op uw gemak de post kunt lossen.

$image['alt']

Wij bieden u het complete plaatje!

Van elektrische aandrijving tot intercomsysteem, codeklavier, app-intercom, geïntegreerde brievenbussen en zelf een geïntegreerde pakket brievenbus. Wij hebben alle ervaring om u van dienst te zijn!

$image['alt']

Maatwerk uit onze eigen productiehal

Het bijzondere van het totaalpakket is dat De Wit Hekwerken een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding aanbiedt. Omdat wij al onze hekwerken en brievenbussen in de poortpalen op maat produceren in onze eigen werkplaats, kunnen wij de kwaliteit garanderen die u moet en mag verwachten. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Kom gerust eens langs voor een adviesgesprek en een rondleiding door onze productiehal.

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Bekijk onze Showtuin

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 27.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Open dagen
Call Now Button