fbpx

Brievenbus in poortpalen

Geïntegreerde brievenbus in de poortpalen

Bij veel huizen is de toegangspoort het eerste wat je ziet als je aankomt, en het laatste wat je ziet wanneer je van huis gaat. Een poort zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling maar ook voor een veilige afsluiting. Dat betekent ook dat er een voorziening moet worden bereid voor de binnenkomende post omdat bijvoorbeeld de voordeur niet meer bereikbaar is. En daar hebben wij een bijzonder fraaie oplossing voor ontwikkeld. De poort palen vanaf 300×300 mm  kunnen worden voorzien van een geïntegreerde brievenbus.

$image['alt']

Post laden aan de buitenzijde van de poortpaal

De brievenbus wordt aan de voorzijde voorzien van een hoogwaardige RVS brievenbusklep en aan de binnenzijde van een deur zodat u op uw gemak de post kunt pakken.

$image['alt']

Post lossen aan de binnenzijde van de poortpaal

Aan de binnenzijde van de poortpaal integreren wij een deur zodat u op uw gemak de post kunt pakken.

$image['alt']

Maatwerk uit onze eigen productiehal

Het bijzondere van het totaalpakket dat wij als De Wit Hekwerken kunnen aanbieden is onze prijs kwaliteit/verhouding. Omdat wij al onze maatwerk hekwerken en brievenbussen in de poortpalen op maat produceren in onze eigen werkplaats kunnen wij de kwaliteit garanderen die verwacht. Benieuwd hoe dit werkt? Kom gerust eens langs voor een advies gesprek en een rondleiding door onze productiehal.

$image['alt']

Wij bieden u het complete plaatje!

Van elektrische aandrijving tot intercomsysteem, codeklavier, gsm-modules en geïntegreerde brievenbussen. Wij hebben alle ervaring om u van dienst te zijn!

De Wit Hekwerken

Uw ervaren hekwerk specialist

Plan een vrijblijvende afspraak in

Waarom kiezen voor een hekwerk van De Wit Hekwerken?

  • Doordat wij fabriceren en monteren in eigen beheer kunnen wij u een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding aanbieden;
  • Een sterk team van specialisten met alle ervaring om u van dienst te zijn;
  • Zowel met productie als montage direct betrokken;
  • Meer dan 15.000 klanten gingen u al voor;
  • Sfeervolle showtuin.
Vraag een vrijblijvende offerte aan