E

Een looppoort van metaal biedt een duurzame investering die als mooie en veilige afsluiting van uw terrein kan werken.

Bij De Wit Hekwerken vindt u een variërend assortiment van metalen looppoorten voor voetgangers. U kunt de foto’s op onze website bekijken of kom eens langs in onze showtuin voor inspiratie. Bij de showtuin kunnen onze medewerkers u adviseren en hulp bieden bij uw vraagstuk over uw looppoort van metaal. 

Een metalen looppoort geeft niet alleen een fraaie uitstraling, ook geeft zo’n poort een veilig gevoel. Al onze poorten zijn of worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige RVS scharnieren en een geïntegreerd RVS slot. Bovendien dragen wij altijd zorg dat alleen het beste materiaal voor uw poort wordt gebruikt. Omdat wij alles in eigen beheer produceren en vervolgens monteren kunnen wij de hoge kwaliteit die men van ons gewend is garanderen tegen de juiste prijs. Wilt u meer weten over een looppoort van metaal voor uw tuin? Lees dan verder.

Ontwerpen metalen looppoort

Bij De Wit Hekwerken vindt u vele ontwerpen van een metalen looppoort. Zit er toch niets bij dat aansluit op uw wensen? Bespreek dit dat met een van onze ontwerpers of medewerkers. Het is namelijk ook mogelijk om zelf een looppoort van metaal te ontwerpen en door ons te laten maken. Wij kunnen zelfs een bijpassend hekwerk voor u produceren van hoogwaardige materialen. Het is ook mogelijk om een logo of familiewapen door ons te laten laseren en deze in het hekwerk te verwerken. Vraag aan de medewerkers van onze showtuin alle mogelijkheden of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om uw looppoort te automatiseren. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld met uw fiets aankomt. Heeft u een looppoort van metaal bij uw voortuin? Laat dan een brievenbus in de poort verwerken. Hierdoor hoeft ook de postbode uw terrein niet op te komen.

Looppoort van metaal van De Wit Hekwerken

Een looppoort van metaal van De Wit Hekwerken zorgt ervoor dat u niet hoeft om te kijken naar onderhoud. Doordat wij het metaal verzinken en vervolgens poedercoaten in een RAL-kleur naar keuze bent u ervan verzekerd dat roest geen kans heeft. Dit, in combinatie met de hoogwaardige materialen die wij gebruiken en onze tientallen jaren ervaring zorgt ervoor dat u voor tientallen jaren goed zit met uw hekwerk. Natuurlijk kunt u altijd een nieuw hekwerk willen laten ontwerpen en plaatsen. Ook dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij De Wit Hekwerken.

Overtuigd van de metalen looppoort van De Wit Hekwerken? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showtuin om de looppoort van metaal in het echt te bewonderen.

    Contact opnemen

    Meer informatie?